Persondatapolitik

GDPR – Persondataforordningen.

I henhold til vores politik om databeskyttelse vil dine oplysninger kun blive opbevaret på en måde, som i henhold til forespørgslen, er relevant for at kunne opfylde dine behov. Yderligere videregives data kun i forbindelse med nødvendige informationer, så som til fragtfirmaer.Alle persondata opbevares i forbindelse med køb og salg, marketing og statistik.

De persondata som bliver registeret er:          

Navn, kontaktoplysninger, købshistorik, statistikker, kontooplysninger,

Disse opbevares fortroligt internt i firmaet. Oplysningerne bevares kun så længe, som det har relevans for virksomheden og minimum i henhold til regnskabsloven. Persondata kan slettes efter ønske efter gældende regler iregnskabsloven. Kontakt venligst firmaets bogholderi/administration, hvis dette skulle være relevant.

Ingen persondata vil blive brugt til profilering.

Ved spørgsmål, kontakt os venligst.

 

 

 

Registrering af informationer

Vi gør opmærksom på, at Kila Jewels cph til enhver tid følger den gældende lovgivning for behandling af firma- og person oplysninger, hvorfor alle informationer behandles fortroligt. Det vil til enhver tid være muligt personligt at få oplyst eventuelle registrerede informationer samt få dem slettet, såfremt dette ønskes. I henhold til databeskyttelsesloven registreres ingen personfølsomme data. Al mailkorrespondance foregår via Thunderbird og hostes derved eksternt. E-mail adresser i forbindelse med nyhedsbrev videregives til 3. part (Wix.com). Aftaler om persondataforordning med 3. parts firmaer er indgået.

Ingen data overføres til 3. lande (udenfor EU/EØS) medmindre der forefindes en aftale mellem virksomheden og den pågældende person, for eksempel i forbindelse med direkte forsendelser.

 

Læs mere om dine rettigheder her

Få vores nyhedsbrev

© 2006 - 2020 by Kila Jewels cph cvr: 33214375